Ten Hag ontkent kritiek op Manchester United: 'We zullen hier nooit het Ajax-voetbal spelen'

Ten Hag ontkent kritiek op Manchester United: ‘We zullen hier nooit het Ajax-voetbal spelen’

Er is veel kritiek geweest op Manchester United sinds de aankomst van de Nederlandse manager Erik ten Hag. Ten Hag heeft deze kritiek echter ontkend en benadrukt dat hij hier nooit het Ajax-voetbal zal spelen.

Ten Hag was eerder manager van Ajax, waar hij veel succes had. Hij won twee keer de Eredivisie, één keer de KNVB Beker en bereikte de halve finale van de Champions League. Hierdoor is er veel verwachting geweest van Ten Hag bij Manchester United.

De verwachtingen zijn echter niet waargemaakt. De club heeft het moeilijk gehad in de Premier League en heeft niet goed gepresteerd in de Champions League. Hierdoor is er veel kritiek geweest op Ten Hag.

Ten Hag heeft echter benadrukt dat hij hier nooit het Ajax-voetbal zal spelen. Hij zei: “Het is belangrijk om te beseffen dat ik hier niet bij Ajax ben. We hebben hier een andere selectie, een andere stijl van voetbal en een andere cultuur. We moeten ons aanpassen aan deze situatie en proberen het beste eruit te halen.”

Ten Hag heeft ook gezegd dat hij zich bewust is van de verwachtingen die er zijn bij Manchester United. Hij zei: “We weten dat we hier veel verwachtingen hebben en we doen ons best om die verwachtingen waar te maken. We werken hard om dit te bereiken en we zullen nooit opgeven.”

Hoewel Ten Hag de kritiek ontkent, lijkt het erop dat hij nog steeds veel werk te doen heeft bij Manchester United. Hij moet een manier vinden om het team te laten presteren in de Premier League en in de Champions League. Als hij dit lukt, kan hij misschien wel de verwachtingen waarmaken.