Lozano loopt in de voetsporen van Bommel na hattrick tegen Ajax, met dank aan God

Lozano loopt in de voetsporen van Bommel na hattrick tegen Ajax, met dank aan God

Lozano loopt in de voetsporen van Bommel na hattrick tegen Ajax

De Mexicaanse aanvaller Hirving Lozano heeft zojuist een historische prestatie geleverd. Hij heeft namelijk een hattrick gescoord tegen Ajax, waarmee hij de voetsporen van Mark van Bommel volgt. In 2003 scoorde de toenmalige PSV-speler ook een hattrick tegen Ajax.

Het was een memorabele avond voor Lozano. Na de wedstrijd bedankte hij God voor deze prestatie. Hij zei: “Ik ben dankbaar voor wat God me gegeven heeft. Ik ben erg blij met deze prestatie en ik hoop dat ik mijn team verder kan helpen om de titel te winnen.”

De prestatie van Lozano is indrukwekkend. Hij heeft laten zien dat hij een uitstekende speler is en dat hij in staat is om grote prestaties neer te zetten. Het is niet alleen een grote prestatie voor Lozano, maar ook voor PSV. De club heeft laten zien dat ze in staat zijn om grote prestaties neer te zetten tegen de beste teams in Nederland.

De prestatie van Lozano is een grote stap in de richting van het winnen van de titel. Als PSV de titel wint, dan zal Lozano een grote rol hebben gespeeld in het behalen van deze prestatie. Het is duidelijk dat hij een belangrijke speler is voor PSV en dat hij een grote invloed heeft op het team.

Lozano heeft laten zien dat hij in staat is om grote prestaties neer te zetten en dat hij in staat is om de voetsporen van Mark van Bommel te volgen. Hij heeft laten zien dat hij een uitstekende speler is en dat hij een grote invloed heeft op het team. Als PSV de titel wint, dan zal Lozano een grote rol hebben gespeeld in het behalen van deze prestatie.