Leerdam verovert overwinning in lastig weekend voor Jumbo-Visma: ‘Doel is groter dan alleen deze wedstrijd’

Jumbo-Visma heeft een lastig weekend achter de rug. Maar in de laatste etappe van de Ronde van Valencia heeft Dylan Leerdam de overwinning gepakt. De Nederlander was de sterkste in de sprint naar de finishlijn.

“Het was een lastig weekend voor ons”, zegt Leerdam. “We hebben hard gewerkt en hebben veel gegeven. Maar we hebben ook veel geleerd. We hebben gezien dat we sterk zijn als team en dat we ons doel kunnen bereiken als we samenwerken.”

Leerdam is blij met de overwinning, maar hij benadrukt dat het doel van Jumbo-Visma groter is dan alleen deze wedstrijd. “We willen meer dan alleen deze wedstrijd winnen. We willen ook de komende wedstrijden winnen en ons doel bereiken.”

De Nederlander is ervan overtuigd dat Jumbo-Visma de komende wedstrijden ook kan winnen als ze blijven samenwerken. “We moeten blijven werken aan ons teamspel en onze samenwerking. Als we dat doen, denk ik dat we veel successen kunnen boeken.”

Jumbo-Visma heeft een goede start gemaakt in de Ronde van Valencia en Leerdam is ervan overtuigd dat ze hun doel kunnen bereiken. “We zijn er klaar voor om ons doel te bereiken. We hebben een goed team en we zijn vastbesloten om ons doel te bereiken.”