Frimpong levert assist bij Leverkusen, Inter verslaat AS Roma

Afgelopen weekend was een succesvolle dag voor twee van de meest populaire voetbalclubs uit Europa. KV Oostende-middenvelder Emmanuel Frimpong leverde een assist bij Bayer Leverkusen, terwijl Internazionale Milano een overwinning boekte tegen AS Roma.

Emmanuel Frimpong, die afgelopen zomer naar KV Oostende verhuisde, heeft zijn waarde al bewezen bij de Belgische club. Afgelopen weekend kreeg hij de kans om zijn waarde ook aan te tonen bij Bayer Leverkusen. Frimpong speelde de hele wedstrijd en leverde een assist op de winnende goal van Leverkusen.

Inter Milano had het moeilijk tegen AS Roma, maar wist uiteindelijk met 2-1 te winnen. Inter begon sterk met een doelpunt van Mauro Icardi in de eerste helft. AS Roma kwam in de tweede helft op gelijke hoogte door een doelpunt van Edin Dzeko. Uiteindelijk was het Ivan Perisic die de overwinning veiligstelde voor Inter.

Het was een succesvol weekend voor beide clubs. Frimpong liet zien dat hij waardevol is voor Bayer Leverkusen en Inter Milano liet zien dat ze klaar zijn voor de strijd om de titel in Italiƫ.