Noppert bereikt halve finales EK darts na weergaloze comeback tegen Price

De Nederlandse darter, Danny Noppert, heeft de halve finales van het Europees Kampioenschap Darts bereikt. Na een weergaloze comeback tegen de Welshman Gerwyn Price, heeft Noppert de finale gehaald.

Noppert begon de wedstrijd met een achterstand van 2-0. Hij liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam terug in de wedstrijd. Na een paar intense sets, waarin Noppert steeds beter ging spelen, wist hij uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 5-4.

Na de wedstrijd was Noppert erg blij met zijn prestatie. “Ik ben zo blij dat ik de halve finale heb bereikt. Ik heb hard gewerkt om hier te komen en ik ben erg trots op mezelf,” zei hij.

Noppert is nu de enige Nederlander die de halve finale van het EK darts heeft bereikt. Hij zal het in de halve finale opnemen tegen de Schot Peter Wright. Als Noppert wint, zal hij de finale bereiken en kans maken op de titel.

Het Europees Kampioenschap Darts is een belangrijk toernooi voor Noppert. Met zijn prestatie heeft hij laten zien dat hij een van de beste darters ter wereld is. Nu moet hij alleen nog zien of hij de finale kan bereiken en de titel kan winnen.