Feyenoord-trainer Slot kiest voor Zerrouki tegen FC Twente

Feyenoord-trainer Slot kiest voor Zerrouki tegen FC Twente

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft voor de wedstrijd tegen FC Twente een opvallende keuze gemaakt. Hij heeft ervoor gekozen om de jonge middenvelder Orkun Kökcü te vervangen door de Marokkaanse speler Yassin Zerrouki.

Zerrouki is een 21-jarige middenvelder die afgelopen zomer overkwam van de Franse tweededivisieclub FC Chambly. Hij speelde al eerder in Nederland, bij de amateurs van FC Lienden. Zerrouki is een technisch begaafde speler die goed is in het veroveren van de bal en het aanvallend voetbal.

Advocaat heeft deze keuze gemaakt omdat hij meer ervaring in het team wil hebben. Zerrouki heeft al meer dan 50 wedstrijden gespeeld in de Franse tweededivisie en is daarom een betere optie dan Kökcü, die nog maar weinig wedstrijden heeft gespeeld.

Het is nog onduidelijk of Zerrouki in de basis zal staan tegen FC Twente, maar het is duidelijk dat Advocaat een vertrouwen heeft in de jonge Marokkaan. Als hij goed presteert, kan hij een belangrijke speler worden voor Feyenoord in de komende wedstrijden.