Verstappen derde, Leclerc verrast met pole position in Mexico

Verstappen derde, Leclerc verrast met pole position in Mexico

Max Verstappen heeft de derde plaats behaald in de Grand Prix van Mexico. Charles Leclerc verraste iedereen door de pole position te pakken. Het was een spannende race met veel actie.

Max Verstappen begon de race vanaf de tweede plaats. Hij had een goede start en wist de leiding te pakken. Helaas voor hem kon hij deze niet vasthouden en moest hij uiteindelijk de derde plaats aan Charles Leclerc laten. Leclerc had een uitstekende kwalificatie gereden en wist de pole position te pakken. Hij kon deze positie vasthouden tot aan de finish.

De race was spannend tot het einde. Er waren veel inhaalacties en veel strijd om de posities. Uiteindelijk wist Verstappen de derde plaats te behalen, gevolgd door Valtteri Bottas in de vierde plaats. De race werd gewonnen door Lewis Hamilton, die zijn zesde wereldtitel veiligstelde.

Het was een geweldige race met veel actie en spanning. Charles Leclerc verraste iedereen door de pole position te pakken, maar uiteindelijk was het Max Verstappen die de derde plaats behaalde. Het was een geslaagde Grand Prix van Mexico en we kijken uit naar de volgende race.