RKC-doelman Vaessen hervat trainingsactiviteiten na botsing: 'Redelijk goed'

RKC-doelman Vaessen hervat trainingsactiviteiten na botsing: ‘Redelijk goed’

RKC-doelman Jeroen Vaessen heeft vandaag zijn trainingsactiviteiten hervat na een botsing tijdens een wedstrijd vorige week. Vaessen raakte geblesseerd toen hij een bal uit de lucht probeerde te vangen en daarbij in botsing kwam met een tegenstander.

Vaessen heeft de afgelopen dagen rust gehouden om zijn blessure te laten genezen. Hij heeft vandaag weer meegedaan aan de training en is redelijk tevreden over zijn conditie. “Het gaat redelijk goed,” zei Vaessen na de training. “Ik voel me nog steeds wat stijf, maar ik denk dat ik binnenkort weer op volle sterkte ben.”

Vaessen is blij dat hij weer kan trainen, maar hij is ook voorzichtig. “Ik ben nog steeds voorzichtig met mijn bewegingen, omdat ik niet wil dat de blessure terugkomt. Ik wil zo snel mogelijk weer op volle sterkte zijn, maar ik wil ook gezond blijven.”

Vaessen heeft de afgelopen week veel steun gekregen van zijn teamgenoten. “Ik ben blij dat ik zo veel steun heb gekregen van mijn teamgenoten,” zei hij. “Ze hebben me geholpen om mijn blessure te genezen en mijn conditie op peil te houden.”

Vaessen hoopt dat hij binnenkort weer op volle sterkte is en dat hij kan helpen om RKC naar de top te brengen. “Ik ben blij dat ik weer kan trainen en ik hoop dat ik binnenkort weer kan helpen om RKC naar de top te brengen,” zei hij.