Bayern wint met 8-0 na eerste helft met drie rode kaarten, Kane scoort vanaf eigen helft

Bayern München heeft een ongelooflijke 8-0 overwinning behaald tegen Borussia Dortmund in de Bundesliga. Het was een wedstrijd met veel incidenten, waaronder drie rode kaarten in de eerste helft.

De wedstrijd begon al met een schok voor Dortmund, toen Thomas Delaney al na twee minuten een rode kaart kreeg voor een harde tackle op Joshua Kimmich. Bayern profiteerde direct van deze situatie en scoorde al na vijf minuten de 1-0. Daarna volgden er nog twee rode kaarten voor Dortmund, waardoor ze met negen man op het veld stonden.

Bayern speelde vervolgens met veel gemak en scoorde nog vijf doelpunten in de eerste helft. Robert Lewandowski scoorde twee keer, terwijl Leon Goretzka, Serge Gnabry en Ivan Perisic ook hun doelpunt maakten.

Na de rust werd het spel wat rustiger, maar Bayern bleef domineren. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Harry Kane vanaf zijn eigen helft met een prachtige boogbal. De 8-0 was hiermee een feit.

Het was een spectaculaire wedstrijd waarin Bayern München heeft laten zien dat ze de beste ploeg van Duitsland zijn. Dortmund heeft helaas geen kans gehad om te laten zien wat ze waard zijn, maar dat neemt niet weg dat Bayern een geweldige prestatie heeft geleverd.