Alvarado wint Superprestige Ruddervoorde door afwezigheid Van Empel

De Superprestige-wedstrijd in Ruddervoorde is gewonnen door de Belgische renner Tim Alvarado. Hij was de enige die het tempo kon volgen in de laatste ronde van de wedstrijd. De Nederlandse renner Lars van Empel, die de laatste twee jaar de winnaar was, was dit jaar niet aanwezig.

De Superprestige is een van de belangrijkste wedstrijden in het veldrijden. De wedstrijd in Ruddervoorde is een van de meest prestigieuze wedstrijden, omdat het een van de oudste veldritten is.

Alvarado won de wedstrijd met een voorsprong van meer dan twee minuten op de tweede plaats. Hij was de enige die het tempo kon volgen in de laatste ronde. Hij had een sterk tempo en kon zijn voorsprong uitbouwen.

De afwezigheid van Van Empel speelde een grote rol in de uitslag van de wedstrijd. Van Empel was de laatste twee jaar de winnaar van de Superprestige in Ruddervoorde, maar hij was dit jaar niet aanwezig. Zijn afwezigheid maakte het voor Alvarado makkelijker om te winnen.

Alvarado was erg blij met zijn overwinning. Hij zei dat hij erg hard had gewerkt om deze overwinning te behalen en dat hij blij was dat hij de kans had gekregen om te winnen.

Met de overwinning van Alvarado is hij nu de leider in het algemeen klassement van de Superprestige. Hij heeft nu een voorsprong van twee punten op Van Empel, die nog steeds tweede staat.

Met de overwinning van Alvarado is hij nu een van de favorieten voor de titel in het algemeen klassement. Als hij zijn voorsprong kan behouden, zal hij waarschijnlijk de titel winnen.