Miljuschka Witzenhausen over beveiliging: ‘Vervelend, maar ik heb geen zelfmedelijden’

Miljuschka Witzenhausen, bekend van televisieprogramma’s als ‘Koken met Miljuschka’ en ‘Kook mee met Miljuschka’, heeft recentelijk openlijk gesproken over de beveiliging die ze nodig heeft. Hoewel ze het vervelend vindt, is ze niet van plan om zelfmedelijden te hebben.

In een interview met het Nederlandse tijdschrift LINDA. vertelde Witzenhausen dat ze al jarenlang beveiliging nodig heeft. “Het is een vervelende situatie, maar ik heb geen zelfmedelijden. Ik heb er vrede mee en ik accepteer de situatie zoals die is”, aldus Witzenhausen.

Hoewel Witzenhausen niet in detail wilde gaan over de reden waarom ze beveiliging nodig heeft, benadrukte ze dat het belangrijk is om je veilig te voelen. “Ik wil dat mensen zich veilig voelen en dat ze weten dat er mensen zijn die hen beschermen.”

Witzenhausen benadrukte ook dat het belangrijk is om je persoonlijke veiligheid serieus te nemen. “Het is belangrijk om alert te zijn en je omgeving te observeren. Als je iets verdachts ziet, moet je altijd contact opnemen met de politie.”

Hoewel Witzenhausen geen zelfmedelijden heeft over haar situatie, benadrukte ze dat iedereen recht heeft op een veilige omgeving. “Het is belangrijk dat we ons allemaal veilig voelen. We moeten ons allemaal beschermen en onze omgeving in de gaten houden.”