Oranjevrouwen juichen om terugkeer Miedema: ‘Ze heeft het niet verleerd’

De Oranjevrouwen hebben de terugkeer van topscorer Vivianne Miedema met open armen ontvangen. De 24-jarige aanvaller heeft sinds december 2018 niet meer voor het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal gespeeld, maar is nu terug om deel te nemen aan de kwalificatiecampagne voor het EK 2021.

Miedema, die voor Arsenal speelt, heeft een indrukwekkende staat van dienst en staat bekend om haar doelgerichtheid en technische vaardigheden. Met haar terugkeer zal de Oranjevrouwen een enorme boost krijgen.

“Het is geweldig dat Vivianne terug is”, zegt bondscoach Sarina Wiegman. “Ze is een van de beste spelers ter wereld en het is duidelijk dat ze het niet verleerd is. Ze zal ons helpen om onze doelstellingen te bereiken.”

Miedema heeft al meer dan 100 interlands gespeeld voor Oranje en is de topscorer aller tijden met 77 doelpunten. Ze is ook de beste speler van Nederland in de FIFA-wereldranglijst.

De Oranjevrouwen zullen blij zijn met haar terugkeer, aangezien Miedema een belangrijke speler is die de ploeg kan helpen om hun doelstellingen te bereiken. Ze is een leider op het veld en haar ervaring en kwaliteiten zullen de ploeg helpen om hun doelstellingen te bereiken.