Vitesse verovert punt in slotfase tegen PEC Zwolle

Vitesse verovert punt in slotfase tegen PEC Zwolle

Vitesse heeft zondag een punt gepakt tegen PEC Zwolle. In een spannende slotfase wist Vitesse de 1-1 stand vast te houden.

Vitesse begon sterk aan de wedstrijd en had al snel de leiding in handen. Na een goede combinatie tussen Oussama Tannane en Bryan Linssen kon de laatste de bal in het doel schieten. Vitesse leek op weg naar een makkelijke overwinning, maar PEC Zwolle kwam terug in de wedstrijd. Na een goede aanval kon Mustafa Saymak de gelijkmaker binnenschieten.

In de slotfase was het Vitesse dat het initiatief nam. Met name Oussama Tannane en Thomas Buitink hadden verschillende kansen om de wedstrijd te beslissen, maar helaas zonder resultaat. Uiteindelijk bleef het bij een 1-1 stand, waardoor Vitesse een punt pakte.

Het resultaat was niet wat Vitesse had gehoopt, maar het team heeft laten zien dat het in staat is om goed te voetballen. Met nog twee wedstrijden te gaan is Vitesse nog steeds in de race voor een plek in de play-offs. Als Vitesse deze twee wedstrijden wint, is het zeker van een plek in de top 6.