Max Verstappen snelste in tweede vrije training voor GP Mexico

Max Verstappen snelste in tweede vrije training voor GP Mexico

Max Verstappen heeft de tweede vrije training voor de Grand Prix van Mexico gewonnen. De Nederlandse coureur was de snelste op het circuit van Mexico City. Verstappen reed een tijd van 1:16.720, wat goed was voor de snelste tijd van de dag.

De tweede vrije training begon met een natte baan, maar naarmate de sessie vorderde, werd het steeds droger. Verstappen was een van de eerste coureurs die de baan opging en hij was meteen snel. Hij reed een tijd van 1:17.719, wat goed was voor de snelste tijd van de sessie.

Vervolgens verbeterde Verstappen zijn tijd nog verder en reed hij een tijd van 1:16.720, wat goed was voor de snelste tijd van de dag. De tweede plek ging naar Lewis Hamilton, die 0,3 seconden achter Verstappen finishte. De derde plek ging naar Valtteri Bottas, die 0,5 seconde achter Verstappen finishte.

Verstappen was duidelijk tevreden met zijn prestatie en hij zei: “Het was een goede sessie voor ons. We hebben veel geleerd en ik ben blij dat we zo snel konden zijn.”

Met deze prestatie lijkt het erop dat Verstappen een goede kans heeft om de Grand Prix van Mexico te winnen. Als hij zo blijft presteren, zou hij zijn tweede overwinning van het seizoen kunnen behalen.