Tottenham vervolgt beste seizoensstart in 63 jaar, Blind aan kop met Girona

Tottenham Hotspur heeft de beste seizoensstart in 63 jaar gerealiseerd. De club uit Londen won de eerste twee wedstrijden van het seizoen, waaronder een verrassende overwinning op Girona. Daley Blind was de uitblinker voor Tottenham, met twee doelpunten en een assist.

Tottenham begon het seizoen met een verrassende overwinning op Girona. Blind was de grote man voor de Spurs, met twee doelpunten en een assist. Hij opende de score in de eerste helft en maakte de winnende goal in de tweede helft. Zijn prestatie was goed voor een 9,5 in de spelerbeoordelingen.

Na de wedstrijd tegen Girona, won Tottenham ook de wedstrijd tegen Burnley. Blind was weer een van de uitblinkers, met een assist op de winnende goal. Hij kreeg een 8,5 in de spelerbeoordelingen.

Met deze twee overwinningen heeft Tottenham de beste seizoensstart in 63 jaar gerealiseerd. De laatste keer dat ze zo goed begonnen was in 1955, toen ze met 3-0 wonnen van West Bromwich Albion.

Blind is de grote man achter deze goede start. Hij heeft al vier punten bijgedragen aan Tottenham’s succes, met twee doelpunten en twee assists. Als hij zo blijft spelen, zal hij een belangrijke speler worden voor Tottenham dit seizoen.

Tottenham Hotspur heeft dus de beste seizoensstart in 63 jaar gerealiseerd. Daley Blind is daar een belangrijke factor in geweest, met twee doelpunten en twee assists. Als hij zo blijft spelen, zal hij een belangrijke speler zijn voor Tottenham dit seizoen.