Thierry Baudet krijgt paraplu op hoofd geslagen voor start van lezing in België

Thierry Baudet krijgt paraplu op hoofd geslagen voor start van lezing in België

Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie, is vorige week aangevallen voor hij een lezing begon in België. Hij werd geslagen met een paraplu terwijl hij op weg was naar de locatie van zijn lezing.

De aanval gebeurde toen Baudet en zijn team op weg waren naar de locatie van zijn lezing in de Belgische stad Leuven. Een groep mensen, waarvan sommigen met paraplu’s, stond voor de ingang van het gebouw waar de lezing zou plaatsvinden. Toen Baudet en zijn team dichterbij kwamen, begonnen de mensen te schreeuwen en te roepen. Een van hen sloeg Baudet met een paraplu op zijn hoofd.

Het incident werd gefilmd door een van Baudets medewerkers en verspreid via sociale media. De video toont hoe Baudet en zijn team worden aangevallen door een groep mensen die schreeuwen en roepen.

De politie heeft de mensen die verantwoordelijk waren voor de aanval gearresteerd. Er is nog geen verklaring gegeven voor de aanval, maar het lijkt erop dat het een politiek gemotiveerde aanval was.

Hoewel de aanval op Baudet een schokkend incident was, is het een teken dat er steeds meer spanningen ontstaan tussen verschillende politieke partijen in Europa. Het incident toont aan dat er steeds meer mensen zijn die hun politieke mening willen verdedigen door geweld te gebruiken. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling die ervoor kan zorgen dat er meer gewelddadige conflicten ontstaan tussen verschillende politieke partijen.