Noorse politie onderzoekt vermeend misbruik door vader van atletiekbroers Ingebrigtsen

Noorse politie onderzoekt vermeend misbruik door vader van atletiekbroers Ingebrigtsen

De Noorse politie heeft een onderzoek geopend naar vermeend misbruik door de vader van de Ingebrigtsen atletiekbroers. De broers Henrik, Filip en Jakob Ingebrigtsen zijn wereldberoemd geworden door hun prestaties op de atletiekbaan.

Het onderzoek begon nadat een anonieme bron informatie had verstrekt aan de politie. Volgens de bron zou de vader van de broers, Gjert Ingebrigtsen, zijn kinderen hebben misbruikt.

De politie heeft de vermeende misbruiker ondervraagd, maar hij ontkent alle beschuldigingen. De broers hebben ook een verklaring afgelegd waarin ze zeggen dat er geen misbruik heeft plaatsgevonden.

Hoewel de politie geen bewijs heeft gevonden dat er misbruik heeft plaatsgevonden, blijven ze het onderzoek voortzetten. Ze willen ervoor zorgen dat er eerlijkheid en transparantie is in deze zaak.

De broers Ingebrigtsen hebben hun vader altijd gesteund en blijven dat ook doen, ondanks de vermeende misbruik. Ze hopen dat de waarheid boven tafel komt en dat hun vader wordt vrijgesproken als hij onschuldig is.

Het is een moeilijke situatie voor de familie Ingebrigtsen, maar ze hopen dat het onderzoek snel wordt afgerond en dat er eerlijkheid en transparantie is in deze zaak.