Ajax start met Berghuis in plaats van Hlynsson tegen Brighton

Ajax start met Berghuis in plaats van Hlynsson tegen Brighton

Ajax heeft een belangrijke wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion in de Premier League. De Amsterdammers hebben besloten om de jonge middenvelder Carel Berghuis in plaats van de geblesseerde Rasmus Hlynsson in de basisopstelling te zetten.

Berghuis is een jonge speler die al veel ervaring heeft opgedaan bij Ajax. Hij heeft al meerdere wedstrijden gespeeld voor de A-selectie en heeft al een aantal doelpunten gemaakt. Ook heeft hij al meerdere wedstrijden in de UEFA Champions League gespeeld.

Het is duidelijk dat Berghuis een goede speler is, maar hij heeft nog nooit een wedstrijd in de Premier League gespeeld. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij het tegen Brighton & Hove Albion doet.

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft vertrouwen in Berghuis en hij denkt dat de jonge middenvelder goed genoeg is om de vervanger van Hlynsson te zijn. Ten Hag heeft ook gezegd dat Berghuis een goede speler is en dat hij er klaar voor is om deze wedstrijd te spelen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Berghuis het doet tegen Brighton & Hove Albion. Als hij goed presteert, kan hij een belangrijke speler worden voor Ajax in de toekomst. Laten we hopen dat hij een goede wedstrijd speelt en Ajax helpt om deze belangrijke wedstrijd te winnen.