‘Little Mix-leden zoeken steun bij therapie na vertrek collega Jesy Nelson: ‘Het was traumatisch’

De Britse meidengroep Little Mix heeft recentelijk een moeilijke tijd doorgemaakt. Na het vertrek van hun bandlid Jesy Nelson, hebben de overgebleven leden, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall en Perrie Edwards, steun gezocht bij therapie om hen te helpen omgaan met de veranderingen.

Het vertrek van Nelson was voor de overige leden van Little Mix een traumatische ervaring. In een interview met The Sun vertelde Pinnock dat het voor hen allemaal moeilijk was om afscheid te nemen van hun bandlid. “Het was echt traumatisch. We hebben allemaal therapie gehad om ons te helpen omgaan met de veranderingen”, zei ze.

De meiden hebben ook gesproken over hoe ze de steun van hun fans hebben gewaardeerd tijdens deze moeilijke tijd. Thirlwall zei: “We hebben echt veel steun gekregen van onze fans. Het is zo fijn om te weten dat we zo veel mensen hebben die ons steunen.”

Hoewel het voor de meiden moeilijk was om afscheid te nemen van Nelson, zijn ze er klaar voor om verder te gaan als trio. Pinnock zei: “We zijn klaar om verder te gaan als trio en we kijken ernaar uit om onze fans te laten zien wat we kunnen doen.”

Het vertrek van Nelson uit Little Mix was een moeilijke tijd voor de overige leden, maar ze hebben steun gevonden in therapie en de steun van hun fans. Nu zijn ze klaar om verder te gaan als trio en hun fans te laten zien wat ze kunnen doen.