AZ-trainer Jansen verheugt zich op duel met Emery: 'Hij is een geweldig voorbeeld'

AZ-trainer Jansen verheugt zich op duel met Emery: ‘Hij is een geweldig voorbeeld’

AZ-trainer Arne Jansen heeft zich uitgesproken over de komende wedstrijd tegen Arsenal en hun trainer Unai Emery. De Nederlandse coach is erg enthousiast over de kans om tegen zijn collega te spelen. “Hij is een geweldig voorbeeld voor mij en ik kijk er naar uit om tegen hem te spelen,” aldus Jansen.

Jansen is al sinds 2017 de hoofdtrainer van AZ. Onder zijn leiding hebben ze een aantal grote prestaties geleverd, waaronder het bereiken van de Europa League-finale in 2019. Emery, die in 2018 bij Arsenal aantrad, heeft ook een indrukwekkende staat van dienst. Hij won de Europa League drie jaar op rij met Sevilla en bereikte ook de finale van de Champions League met Arsenal in 2019.

Jansen is onder de indruk van Emery’s prestaties en hij is erg enthousiast over de komende wedstrijd. “Het is een geweldige kans om tegen een trainer als Unai Emery te spelen. Hij heeft zo veel ervaring en hij is een geweldig voorbeeld voor mij. Ik ben erg benieuwd naar de wedstrijd en ik kijk er naar uit om tegen hem te spelen,” aldus Jansen.

De wedstrijd tussen AZ en Arsenal vindt plaats op dinsdag 24 november. Jansen is er klaar voor en hij is vastbesloten om een goed resultaat te behalen. “We zullen ons best doen om een goed resultaat te behalen. We hebben een goede ploeg en we zullen ons best doen om een goed resultaat te behalen,” aldus Jansen. Het belooft dus een interessante wedstrijd te worden tussen twee geweldige trainers.