Shell-directeur beëindigt tweehonderd banen in duurzame energie

Shell-directeur Ben van Beurden heeft aangekondigd dat er tweehonderd banen worden geschrapt in de divisie duurzame energie. Deze maatregel is genomen om de kosten te verlagen en de winstgevendheid te verbeteren.

De tweehonderd banen die worden geschrapt, betreffen voornamelijk mensen die werken in de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. Deze maatregel is genomen om de kosten te verlagen en de winstgevendheid te verbeteren.

De directeur van Shell benadrukt dat deze maatregel niet gericht is op het verminderen van investeringen in duurzame energie, maar eerder op het verbeteren van de efficiëntie van de divisie. Volgens Van Beurden is het belangrijk om de kosten te verlagen, zodat Shell meer kan investeren in duurzame energie.

De directeur benadrukt dat Shell nog steeds een toonaangevende speler is in de duurzame energie-industrie. Hij stelt dat Shell blijft investeren in duurzame energie, maar dat het bedrijf de kosten moet verlagen om winstgevend te blijven.

De directeur benadrukt ook dat Shell nog steeds een toonaangevende speler is in de duurzame energie-industrie. Hij stelt dat Shell blijft investeren in duurzame energie, maar dat het bedrijf de kosten moet verlagen om winstgevend te blijven.

De maatregel om tweehonderd banen te schrappen is een moeilijke maar noodzakelijke stap om Shell winstgevend te houden. Hoewel het voor de betrokken medewerkers een moeilijke tijd is, benadrukt Van Beurden dat Shell nog steeds een toonaangevende speler is in de duurzame energie-industrie en blijft investeren in duurzame energie.