Ajax-trainer Erik ten Hag laat zich inspireren door Brighton: 'Ik ga andere accenten leggen'

Ajax-trainer Erik ten Hag laat zich inspireren door Brighton: ‘Ik ga andere accenten leggen’

Erik ten Hag, de trainer van Ajax, heeft zich laten inspireren door Brighton & Hove Albion. Ten Hag heeft gezegd dat hij andere accenten gaat leggen bij Ajax. Ten Hag heeft de afgelopen jaren veel geleerd van de Engelse club en hij is van plan om deze kennis te gebruiken om Ajax naar een hoger niveau te tillen.

Ten Hag heeft gezegd dat hij veel heeft geleerd van de Engelse club. Hij heeft gezegd dat hij onder andere veel heeft geleerd over tactiek, spelstijl en manier van coachen. Ten Hag is van plan om deze kennis te gebruiken om Ajax te versterken. Hij wil een andere manier van spelen introduceren bij Ajax, met meer aandacht voor aanvallend voetbal.

Ten Hag is ook van plan om meer aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de spelers. Hij wil dat de spelers meer verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen spel en dat ze meer betrokken zijn bij het team. Ten Hag is ervan overtuigd dat dit de spelers zal helpen om beter te worden.

Ten Hag heeft ook gezegd dat hij zich wil richten op het creƫren van een teamgeest binnen Ajax. Hij wil dat alle spelers en stafleden samenwerken en elkaar steunen. Ten Hag is ervan overtuigd dat dit de prestaties van het team zal verbeteren.

Erik ten Hag is dus van plan om veel te veranderen bij Ajax. Hij is ervan overtuigd dat de veranderingen die hij wil doorvoeren de prestaties van het team zullen verbeteren. Als Ten Hag slaagt in zijn missie, dan zal Ajax een veel sterkere club worden.