Duizenden woningen in Culemborg zonder gas door gaslek

Duizenden woningen in Culemborg zonder gas door gaslek

Duizenden woningen in Culemborg zijn sinds vorige week zonder gas. Dit komt door een gaslek dat is geconstateerd in de buurt. Het lek is ontstaan door een defecte leiding in de buurt. Als gevolg hiervan hebben de bewoners geen toegang meer tot gas.

De gemeente Culemborg heeft direct actie ondernomen om het probleem op te lossen. Er is een team van technici ingezet om het gaslek te repareren. Ondertussen hebben de bewoners geen toegang meer tot gas. Ze moeten hun huishoudelijke taken zoals het koken en het verwarmen van hun huis uitvoeren zonder gas.

De gemeente Culemborg heeft de bewoners geadviseerd om alternatieve manieren te gebruiken om hun huishoudelijke taken uit te voeren. Ze hebben aangeboden om elektrische apparaten zoals een elektrische kookplaat of een elektrische oven te gebruiken. Ook hebben ze aangeboden om kolen of hout te gebruiken voor verwarming.

De gemeente Culemborg heeft ook aangeboden om financiële steun te bieden aan de bewoners die getroffen zijn door het gaslek. Ze bieden financiële steun aan mensen die geen andere opties hebben dan hun huishoudelijke taken uit te voeren met elektrische apparaten of andere alternatieve manieren.

Het gaslek in Culemborg heeft duizenden woningen getroffen en de bewoners zijn gedwongen om hun huishoudelijke taken uit te voeren zonder gas. De gemeente Culemborg heeft direct actie ondernomen om het probleem op te lossen en biedt financiële steun aan de bewoners die getroffen zijn door het gaslek.