Suri-Change verliest vergunningen voor geldwisselactiviteiten

Suri-Change verliest vergunningen voor geldwisselactiviteiten

De Surinaamse geldwisselmaatschappij Suri-Change heeft een zware klap gekregen van de overheid. De vergunningen voor de geldwisselactiviteiten van Suri-Change zijn door de overheid ingetrokken. Dit betekent dat de geldwisselactiviteiten van Suri-Change niet langer legaal zijn.

De Surinaamse overheid heeft de vergunningen ingetrokken omdat Suri-Change niet aan de vereisten voldeed. De vergunningen werden ingetrokken omdat Suri-Change niet voldeed aan de regels voor kapitaalvereisten, risicobeheer en compliance. De vergunningen werden ook ingetrokken omdat Suri-Change niet voldeed aan de vereiste documentatie.

Deze stap van de overheid heeft grote gevolgen voor Suri-Change. De maatschappij zal niet langer in staat zijn om geldwisselactiviteiten uit te voeren. Dit betekent dat Suri-Change geen geld meer kan wisselen voor klanten. Het betekent ook dat Suri-Change geen geld meer kan verdienen met de geldwisselactiviteiten.

Deze stap van de overheid is bedoeld om de financiƫle markt in Suriname te beschermen. Door de vergunningen in te trekken, wil de overheid ervoor zorgen dat alleen bedrijven met een goede reputatie en die aan alle vereisten voldoen, geldwisselactiviteiten mogen uitvoeren.

Hoewel deze stap van de overheid bedoeld is om de financiƫle markt te beschermen, heeft het ook grote gevolgen voor Suri-Change. De maatschappij zal niet langer in staat zijn om geldwisselactiviteiten uit te voeren en daarmee inkomsten te genereren. Het is nu aan Suri-Change om te zien hoe ze hun bedrijf kunnen herstructureren om toch inkomsten te genereren.