PSV-coach Bosz: 'We kunnen leven met puntverlies tegen Lens, maar over twee weken moeten we winnen'

PSV-coach Bosz: ‘We kunnen leven met puntverlies tegen Lens, maar over twee weken moeten we winnen’

PSV-coach Peter Bosz heeft na de 1-1 gelijkspel tegen RC Lens in de Champions League aangegeven dat hij tevreden is met het resultaat. Maar hij benadrukte ook dat PSV over twee weken moet winnen als ze door willen naar de volgende ronde.

De wedstrijd tegen Lens was voor PSV een belangrijke wedstrijd. PSV had de kans om de leiding te nemen in de groep, maar helaas kon dit niet waargemaakt worden. Na een goede start van PSV, waarbij ze de leiding namen, kwam Lens terug in de wedstrijd en scoorden ze uiteindelijk de gelijkmaker.

Hoewel PSV teleurgesteld was over het resultaat, was Bosz tevreden met het resultaat. Hij benadrukte dat PSV een goede wedstrijd had gespeeld en dat ze tevreden konden zijn met het resultaat. Maar hij voegde daar ook aan toe dat ze over twee weken moeten winnen als ze door willen naar de volgende ronde.

Bosz benadrukte ook dat PSV een goede ploeg heeft en dat ze in staat zijn om te winnen. Hij benadrukte dat ze zich moeten focussen op hun volgende wedstrijd en dat ze er alles aan moeten doen om te winnen.

Het is duidelijk dat Bosz en PSV er alles aan willen doen om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League. Ze zullen er alles aan doen om hun volgende wedstrijd te winnen en zo hun kansen op de volgende ronde te vergroten.