Real Madrid blijft foutloos met uitblinker Bellingham in de Champions League, Inter wint met Nederlands trio

Real Madrid blijft foutloos met uitblinker Bellingham in de Champions League, Inter wint met Nederlands trio

Real Madrid heeft voor de tweede keer op rij een foutloze prestatie geleverd in de Champions League. Met een 3-0 overwinning op Inter Milan, heeft het team van Zinedine Zidane de koppositie in de groep behouden. De uitblinker in de wedstrijd was de Engelse middenvelder Jude Bellingham, die twee doelpunten maakte en een assist gaf.

Inter Milan had een sterke Nederlandse aanwezigheid in het team, met Stefan de Vrij, Daley Blind en Donny van de Beek. De Vrij scoorde Inter’s enige doelpunt, maar het was niet genoeg om Real Madrid te verslaan.

Real Madrid blijft ongeslagen in de Champions League dit seizoen en heeft zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde. Bellingham was de uitblinker van de wedstrijd, met twee doelpunten en een assist. Hij is een belangrijke speler voor Real Madrid geworden sinds hij vorig jaar bij het team kwam.

Inter Milan heeft de wedstrijd verloren, maar het Nederlandse trio was goed te zien. De Vrij scoorde Inter’s enige doelpunt, terwijl Blind en Van de Beek ook goed speelden.

Real Madrid blijft foutloos in de Champions League dit seizoen, met uitblinker Jude Bellingham als belangrijke speler. Inter Milan heeft de wedstrijd verloren, maar het Nederlandse trio was goed te zien. De volgende ronde is al verzekerd voor Real Madrid, terwijl Inter Milan nog steeds kan strijden voor een plek in de volgende ronde.