Sarri keert terug naar Feyenoord: "Liefst een spandoek dan urine over me heen"

Sarri keert terug naar Feyenoord: “Liefst een spandoek dan urine over me heen”

Sarri keert terug naar Feyenoord en dat is goed nieuws voor de fans. Na een lange afwezigheid van twee jaar, keert de voormalig middenvelder terug naar de club waar hij zijn carrière begon. Sarri is enthousiast over zijn terugkeer en zegt: “Het voelt geweldig om weer thuis te zijn. Ik heb er veel zin in om weer samen te werken met mijn oude teamgenoten en de supporters.”

Sarri heeft een lange weg afgelegd sinds hij Feyenoord verliet. Na twee jaar bij een andere club, heeft hij besloten om terug te keren naar de club waar hij ooit begon. Sarri zegt dat hij blij is met de warmte die hij van de fans krijgt. “Ik ben zo blij dat ik weer thuis ben. Ik hoop dat de fans me met open armen ontvangen. Liefst een spandoek dan urine over me heen!”

Sarri’s terugkeer naar Feyenoord is een grote stap voor de club. Hij heeft veel ervaring in het voetbal en zal een grote aanwinst zijn voor de club. Sarri zal waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in het team en zal helpen om de prestaties van de club te verbeteren.

Sarri’s terugkeer naar Feyenoord is een grote stap vooruit voor de club en de fans. We kunnen alleen maar hopen dat hij net zo succesvol is als toen hij bij de club begon. Sarri’s enthousiasme en liefde voor de club is duidelijk te zien en we kunnen er zeker van zijn dat hij er alles aan zal doen om Feyenoord naar de top te brengen.