Politie publiceert nieuwe beelden van voortvluchtige Bretly Dorder

De politie heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de voortvluchtige Bretly Dorder. Deze beelden zijn afkomstig uit bewakingscamera’s in de buurt waar Dorder voor het laatst is gezien.

Bretly Dorder is een voortvluchtige die wordt verdacht van betrokkenheid bij een aantal gewelddadige misdrijven. Hij is al een paar maanden op de vlucht en de politie heeft al verschillende pogingen gedaan om hem te vinden.

De nieuwe beelden tonen Dorder in een lichtblauw overhemd, een donkere broek en een zwarte jas. Hij wordt ook gezien met een donkere rugzak. De politie verzoekt iedereen die informatie heeft over Dorder of zijn verblijfplaats om contact met hen op te nemen.

De politie waarschuwt mensen ook om niet zelf op zoek te gaan naar Dorder. Ze benadrukken dat hij gevaarlijk is en dat mensen hem niet moeten benaderen. In plaats daarvan moeten ze de politie bellen als ze informatie hebben over zijn verblijfplaats.

De politie is vastbesloten om Dorder te vinden en heeft verschillende middelen ingezet om hem op te sporen. Ze hopen dat deze nieuwe beelden hen helpen om hem te vinden en de rechtsgang te volgen.