Zoektocht naar vier vermisten van gezonken vrachtschip mislukt

Zoektocht naar vier vermisten van gezonken vrachtschip mislukt

De zoektocht naar de vier vermisten van het gezonken vrachtschip is helaas mislukt. Het vrachtschip, dat op weg was van de Dominicaanse Republiek naar de Verenigde Staten, verging op dinsdagavond in de Caraïbische Zee. Er waren twaalf mensen aan boord, waaronder acht Dominicaanse bemanningsleden en vier Amerikaanse passagiers.

Hoewel er acht mensen gered werden, bleven de vier Amerikaanse passagiers vermist. De zoektocht naar hen is door de Amerikaanse Kustwacht en de Dominicaanse Marine geleid, maar helaas zonder resultaat. De zoektocht werd gestaakt na twee dagen, omdat er geen aanwijzingen waren dat de vermisten nog in leven waren.

De families van de vermisten hebben hun verdriet uitgesproken over het verlies van hun geliefden. De Amerikaanse ambassadeur in de Dominicaanse Republiek heeft zijn medeleven betuigd en beloofd dat er alles aan gedaan zal worden om de families te helpen.

Het is een tragisch ongeluk dat veel mensen heeft getroffen. We hopen dat de families van de vermisten de kracht vinden om door te gaan met hun leven.