Inter, Dumfries, De Vrij en Klaassen strijden tegen Salzburg in Champions League

Inter, Dumfries, De Vrij en Klaassen staan op het punt om een grote uitdaging aan te gaan. Ze gaan strijden tegen Salzburg in de Champions League. De wedstrijd vindt plaats op dinsdag 24 november in het Red Bull Arena in Oostenrijk.

Inter is de huidige koploper van de Serie A en heeft een goede start gemaakt in de Champions League. Het team heeft al twee wedstrijden gewonnen en staat bovenaan de groep met zes punten. Inter heeft een sterke selectie met spelers als Romelu Lukaku, Lautaro Martinez en Marcelo Brozovic.

De Nederlandse spelers Stefan de Vrij, Denzel Dumfries en Davy Klaassen zullen ook meespelen tegen Salzburg. De Vrij is een centrale verdediger die al jarenlang bij Inter speelt. Dumfries is een rechtsback die dit seizoen van PSV naar Inter is verhuisd. Klaassen is een middenvelder die afgelopen zomer van Ajax naar Inter is gegaan.

Het wordt een spannende wedstrijd tussen Inter en Salzburg. Beide teams hebben een goede start gemaakt in de Champions League en willen deze wedstrijd winnen om hun kansen op de volgende ronde te vergroten. Inter zal alles geven om deze wedstrijd te winnen, met hun sterke selectie en de Nederlandse spelers De Vrij, Dumfries en Klaassen.