Kurt Cobain en Courtney Love’s dochter Frances Bean Cobain is getrouwd

Kurt Cobain en Courtney Love’s dochter Frances Bean Cobain is getrouwd. De 25-jarige Frances Bean, die de enige dochter is van de overleden Nirvana-frontman Kurt Cobain en Hole-zangeres Courtney Love, heeft haar verloving met haar vriend Matthew Cook bekendgemaakt.

De twee zijn al een paar jaar samen en hebben in augustus hun verloving aangekondigd. Frances Bean heeft de verloving op Instagram gedeeld met een foto van haar en haar verloofde, met de bijschrift: “Ik ben zo gelukkig om te kunnen zeggen dat we onze verloving hebben aangekondigd!”

Frances Bean is de enige erfgenaam van haar vader Kurt Cobain, die in 1994 op 27-jarige leeftijd overleed. Hoewel ze nog maar 25 jaar oud is, heeft ze al een lange carrière achter de rug. Ze is een kunstenaar, actrice en muzikant. Ze heeft ook een eigen kledinglijn, waarvan de opbrengsten naar liefdadigheidsinstellingen gaan.

Het stel zal later dit jaar trouwen. Er zijn nog geen details bekendgemaakt over de locatie of het thema van de bruiloft. Maar wat we wel weten is dat het een intieme ceremonie zal zijn met alleen familie en vrienden.

Frances Bean is een inspiratie voor velen. Ze is een sterke vrouw die haar leven heeft opgebouwd ondanks de tragische omstandigheden waarin ze is opgegroeid. We wensen het stel veel geluk toe in hun nieuwe leven samen!