John van ‘t Schip in gesprek met Ajax over mogelijke opvolging van Erik ten Hag

John van ‘t Schip, voormalig hoofdtrainer van Ajax, is in gesprek met de club over een mogelijke opvolging van huidig hoofdtrainer Erik ten Hag. Van ‘t Schip is al jarenlang verbonden aan de club en heeft in het verleden al veel successen geboekt met Ajax.

Van ‘t Schip heeft al meerdere malen aangegeven dat hij graag terug zou willen keren bij Ajax. Hij heeft veel ervaring in het trainen van voetbalteams en is een gewaardeerd trainer bij de club. Ook heeft hij in het verleden al veel successen geboekt met Ajax.

De club heeft aangegeven dat ze open staan voor een gesprek met Van ‘t Schip over een mogelijke opvolging van Ten Hag. De club wil echter nog geen beslissing nemen voordat er meer informatie is verzameld over de mogelijke kandidaten.

Van ‘t Schip heeft aangegeven dat hij graag terug wil keren bij Ajax en dat hij bereid is om samen te werken met de club om de beste resultaten te behalen. Hij is van mening dat hij de juiste persoon is om de club naar nieuwe hoogtes te brengen.

Het is nog onduidelijk of Van ‘t Schip de opvolger van Ten Hag zal worden, maar het is duidelijk dat de club open staat voor een gesprek met hem over een mogelijke opvolging. Het zal interessant zijn om te zien wat er uit dit gesprek voortkomt en of Van ‘t Schip inderdaad de opvolger van Ten Hag wordt.