Madonna herstelt nog steeds niet na bacteriële infectie, fans zijn ongerust

Fans van Madonna zijn ongerust omdat de zangeres nog steeds niet hersteld is van een bacteriële infectie. De zangeres kondigde eind januari aan dat ze ziek was en een paar dagen later werd bekend dat ze een bacteriële infectie had.

De bacteriële infectie heeft Madonna ervan weerhouden om haar tournee voort te zetten. De tournee, die de naam Madame X draagt, begon in september 2019 en was bedoeld om in mei 2020 te eindigen. Helaas heeft Madonna ervoor moeten kiezen om de tournee uit te stellen totdat ze volledig hersteld is.

De fans van Madonna zijn ongerust omdat ze nog steeds niet hersteld is van de bacteriële infectie. Hoewel de zangeres regelmatig updates post op haar sociale media kanalen, heeft ze nog geen duidelijkheid gegeven over haar herstel.

Hoewel de fans ongerust zijn, hebben artsen aangegeven dat Madonna goed reageert op de behandeling. Ze hebben ook aangegeven dat het herstelproces tijd nodig heeft en dat Madonna rust moet nemen om volledig te herstellen.

Fans hopen dat Madonna snel volledig hersteld is en dat ze haar tournee kan voortzetten. In de tussentijd blijven fans haar steunen en hopen dat ze snel weer op het podium kan staan.