Miedema voltooit eerste training met Oranjeselectie na jaar van blessureleed

Vandaag heeft Vivianne Miedema haar eerste training met de Oranjeselectie voltooid na een jaar van blessureleed. De aanvaller van Arsenal heeft een jaar lang geworsteld met een knieblessure die haar uit het veld hield. Maar nu is ze terug en klaar om weer te schitteren voor Oranje.

Miedema is een van de meest succesvolle Nederlandse voetbalsters ooit. Ze heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Gouden Bal en de Gouden Schoen. Ze is ook de topscorer aller tijden van de Oranjeselectie.

Na een jaar van blessureleed is Miedema nu terug bij de Oranjeselectie. Ze heeft vandaag haar eerste training voltooid en lijkt klaar om weer te schitteren. Miedema is blij om terug te zijn bij de selectie en zegt dat ze er klaar voor is om weer te spelen.

Miedema’s terugkeer is goed nieuws voor de Oranjeselectie, die al een jaar zonder haar heeft moeten doen. Met haar aanwezigheid zal de selectie sterker worden en meer kans maken op succes in de toekomst.

Het is geweldig om te zien dat Miedema terug is bij de Oranjeselectie na een jaar van blessureleed. We hopen dat ze haar succes van vroeger kan herhalen en dat ze een grote rol kan spelen in de toekomstige successen van Oranje.