Miedema’s zware blessure heeft haar leven veranderd: ‘Je moet het niet voor lief nemen’

Voor veel voetballiefhebbers is Vivianne Miedema een bekende naam. De Nederlandse aanvaller heeft een geweldige carrière gehad, maar haar leven is niet altijd zo geweest. In 2016 kreeg ze een zware knieblessure die haar leven voorgoed veranderde.

Miedema was op dat moment al een gevestigde naam in het Nederlandse voetbal. Ze had al verschillende prijzen gewonnen en was een van de beste spelers in de competitie. Maar toen ze op een dag een verkeerde beweging maakte, werd alles anders. Ze kreeg een knieblessure die haar uit de competitie hield voor maanden.

De blessure was zo ernstig dat Miedema zelfs twijfelde of ze ooit nog zou kunnen voetballen. Maar ze bleef strijden en na maanden van revalidatie was ze terug op het veld. Hoewel ze nooit meer dezelfde speler zou worden, was ze erin geslaagd om terug te keren naar het voetbal.

Vandaag de dag is Miedema nog steeds een van de beste voetballers in Nederland. Maar haar ervaring met de knieblessure heeft haar leven voorgoed veranderd. Ze heeft geleerd dat je nooit iets voor lief moet nemen en dat je altijd moet blijven strijden om je doel te bereiken.