PSV-trainer Bosz volgt Frans voetbal nauwelijks meer: 'Uit het oog, uit het hart' -> Bosz volgt Frans voetbal nauwelijks meer: 'Uit het oog, uit het hart'

PSV-trainer Bosz volgt Frans voetbal nauwelijks meer: ‘Uit het oog, uit het hart’ -> Bosz volgt Frans voetbal nauwelijks meer: ‘Uit het oog, uit het hart’

PSV-trainer Peter Bosz heeft onlangs verklaard dat hij het Frans voetbal nauwelijks meer volgt. Volgens Bosz is het een gevolg van zijn drukke werkzaamheden bij PSV. “Uit het oog, uit het hart”, aldus de trainer.

Bosz begon zijn carrière als voetbaltrainer in Frankrijk, waar hij tussen 2007 en 2011 werkte bij clubs als FC Nantes, RC Lens en FC Sochaux. In die periode volgde hij het Frans voetbal nog nauwgezet, maar sinds zijn aanstelling bij PSV is dat anders. “Ik heb geen tijd meer om naar de Franse competitie te kijken”, verklaarde Bosz.

De trainer is echter nog steeds geïnteresseerd in het Franse voetbal en volgt de prestaties van zijn oude clubs met interesse. Ook is hij op de hoogte van de resultaten van de Franse nationale ploeg. “Ik ben altijd geïnteresseerd in het Franse voetbal, maar ik heb helaas geen tijd meer om alles te volgen”, aldus Bosz.

Hoewel Bosz zijn interesse in het Franse voetbal niet heeft verloren, is hij volledig gefocust op zijn werk bij PSV. De trainer hoopt dat hij met zijn team de titel kan winnen dit seizoen en dat hij daarnaast ook de KNVB Beker kan veroveren. “Ik ben volledig toegewijd aan PSV en ik hoop dat we dit jaar succesvol kunnen zijn”, aldus Bosz.