Steijn twijfelt over zijn toekomst bij Ajax: ‘Het is erg spijtig’

Steijn twijfelt over zijn toekomst bij Ajax. De jonge voetballer, die een contract heeft bij de Amsterdamse club, zegt dat hij niet zeker is van wat er gaat gebeuren. “Het is erg spijtig dat ik niet zeker weet wat mijn toekomst bij Ajax is”, zegt Steijn.

De reden voor Steijns twijfel is dat hij de afgelopen maanden weinig speeltijd heeft gehad. “Ik heb de laatste tijd niet veel kans gekregen om te spelen, dus ik ben niet zeker of ik nog wel een toekomst bij Ajax heb”, zegt hij.

Steijn is echter niet van plan om de club te verlaten zonder eerst te vechten voor een plek in de selectie. “Ik ben vastbesloten om mezelf te bewijzen en een plek in de selectie te verdienen. Ik ben er klaar voor om alles te geven om mijn droom waar te maken”, aldus Steijn.

Hoewel Steijn twijfelt over zijn toekomst bij Ajax, blijft hij positief. “Ik blijf geloven dat ik mijn doel kan bereiken en dat ik een plek in de selectie kan verdienen. Ik ben vastbesloten om mezelf te bewijzen en mijn droom waar te maken”, besluit Steijn.