Pusic lijkt hoofdtrainer van Shakhtar Donetsk te worden na assistentschap bij Feyenoord

De voormalige Feyenoord-assistent-trainer, Rene Pusic, lijkt de nieuwe hoofdtrainer van het Oekraïense voetbalteam Shakhtar Donetsk te worden. Pusic was eerder assistent-trainer bij Feyenoord en heeft een lange carrière in het voetbal.

Pusic begon zijn carrière als speler bij FC Utrecht. Na een aantal jaren als speler bij verschillende clubs, waaronder FC Groningen en NAC Breda, besloot hij om zich te richten op het trainersvak. Hij werd assistent-trainer bij Feyenoord en werkte daar vier jaar lang.

Na zijn tijd bij Feyenoord kreeg Pusic de kans om hoofdtrainer te worden van Shakhtar Donetsk. Het team is een van de meest succesvolle teams in Oekraïne en heeft veel prijzen gewonnen. Pusic is enthousiast over de kans om deel uit te maken van dit team en zal zijn best doen om het team naar nieuwe hoogtes te brengen.

Pusic is een ervaren trainer en heeft veel kennis van het spel. Hij heeft een goed oog voor talent en is goed in het motiveren van spelers. Hij heeft ook een goede relatie met de spelers en is bekend om zijn positieve mentaliteit.

Het is duidelijk dat Pusic een grote verandering gaat brengen in het team van Shakhtar Donetsk. Het is afwachten of hij de verwachtingen waar kan maken, maar als hij slaagt, zal hij een grote invloed hebben op de prestaties van het team.