Braziliaanse bouwers in gevaar na instorting steiger op 150 meter hoogte

Braziliaanse bouwers in gevaar na instorting steiger op 150 meter hoogte

De Braziliaanse bouwers zijn in gevaar na een instorting van een steiger op 150 meter hoogte. De tragedie gebeurde op woensdag in de stad São Paulo. Er vielen twee doden en vier gewonden.

De steiger was bevestigd aan een gebouw dat momenteel wordt gebouwd. Het was een van de hoogste gebouwen in de stad. De oorzaak van de instorting is nog onbekend. Er wordt gezegd dat het gebouw te snel werd gebouwd, waardoor er te weinig tijd was om de steiger goed te bevestigen.

Het incident heeft de aandacht getrokken van de Braziliaanse autoriteiten. Ze hebben een onderzoek ingesteld om de oorzaak van de instorting te achterhalen. Ook zijn er maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat soortgelijke incidenten in de toekomst niet meer voorkomen.

De Braziliaanse bouwers zijn in gevaar na de instorting van de steiger. Er zijn twee doden en vier gewonden gevallen. De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld om de oorzaak te achterhalen en maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat soortgelijke incidenten niet meer voorkomen. Het is belangrijk dat bouwers hun werk veilig uitvoeren om verdere ongelukken te voorkomen.