Huijsen (18) maakt indruk bij debuut voor Juventus: 'Dit is pas het begin'

Huijsen (18) maakt indruk bij debuut voor Juventus: ‘Dit is pas het begin’

Afgelopen zaterdag maakte de 18-jarige Nederlander, Joey Huijsen, zijn debuut voor Juventus. De jonge voetballer werd ingevlogen om deel te nemen aan de wedstrijd tegen Parma en liet een indrukwekkende prestatie zien. Hoewel de wedstrijd uiteindelijk met 1-1 eindigde, was Huijsen een van de meest opvallende spelers op het veld.

Huijsen begon zijn carrière bij de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daar werd hij gescout door Juventus en kreeg hij de kans om zich te bewijzen bij de Italiaanse topclub. Na een goede prestatie in de jeugdteams, kreeg hij uiteindelijk de kans om zijn debuut te maken in het eerste team.

De 18-jarige Nederlander maakte direct indruk op het veld. Hij speelde met veel energie en vertoonde veel lef. Ook was hij in staat om de bal goed te verdedigen en was hij een van de meest actieve spelers op het veld. Na afloop van de wedstrijd was Huijsen duidelijk tevreden met zijn prestatie. “Ik ben blij dat ik mijn debuut heb gemaakt en dat ik mijn kwaliteiten heb kunnen laten zien,” vertelde hij aan de pers. “Dit is pas het begin.”

Met zijn prestatie heeft Huijsen laten zien dat hij klaar is voor het grote werk. Hij heeft bewezen dat hij een waardevolle aanwinst is voor Juventus en dat hij een grote toekomst tegemoet gaat. Als hij zo doorgaat, dan is er geen twijfel dat hij een belangrijke speler kan worden voor de Italiaanse topclub.