Amsterdam Dance Event trekt recordaantal van 500.000 bezoekers

Het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft dit jaar een recordaantal van 500.000 bezoekers getrokken. Het festival, dat plaatsvond van 17 tot en met 21 oktober, was het grootste dance-evenement ter wereld.

Het ADE is een jaarlijks terugkerend evenement dat de beste artiesten uit de wereld van elektronische muziek samenbrengt. Het evenement biedt een breed scala aan optredens, workshops, masterclasses, talks en meer.

De organisatoren van het evenement zijn verheugd over het recordaantal bezoekers. Ze zeggen dat het bewijst dat er veel liefde is voor elektronische muziek in Nederland en de rest van de wereld.

Het ADE heeft ook een aantal nieuwe initiatieven geïntroduceerd om de bezoekers te vermaken. Zo werd er een speciale ADE-app gelanceerd waarmee bezoekers informatie konden krijgen over het festival en waar ze tickets konden kopen. Er waren ook verschillende activiteiten voor kinderen, waaronder een speciale kinderdag met optredens van kinderartiesten.

Het ADE is een uniek evenement dat mensen uit alle hoeken van de wereld samenbrengt. Het is een plek waar mensen hun passie voor elektronische muziek kunnen delen en waar ze kunnen genieten van de beste artiesten uit de scene.