18-jarige Nederlander Huijsen maakt debuut bij Juventus in gewonnen topper tegen Milan

18-jarige Nederlander Huijsen maakt debuut bij Juventus in gewonnen topper tegen Milan

Afgelopen zondag was een bijzondere dag voor 18-jarige Nederlander, Daley Huijsen. De jonge voetballer maakte namelijk zijn debuut bij Juventus in de topper tegen AC Milan. Huijsen werd in de tweede helft ingebracht en liet direct zien waarom hij bij de Italiaanse topclub speelt. Hij was een van de beste spelers op het veld en speelde een belangrijke rol in de overwinning van Juventus.

Huijsen komt oorspronkelijk uit Nederland en speelde voor verschillende clubs in Nederland, waaronder FC Utrecht. In 2017 verhuisde hij naar Italië om voor Juventus te gaan voetballen. Huijsen heeft al veel successen behaald bij de jeugdteams van Juventus en is nu klaar om zijn debuut te maken bij het eerste team.

De wedstrijd tegen AC Milan was een belangrijke wedstrijd voor Juventus. De ploeg won met 2-1 dankzij twee doelpunten van Cristiano Ronaldo. Huijsen speelde een belangrijke rol in de overwinning door zijn harde werk en zijn goede techniek. Hij liet zien dat hij klaar is om op het hoogste niveau te spelen.

Huijsen is een geweldig voorbeeld voor veel jonge voetballers in Nederland. Hij heeft bewezen dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je dromen kunt verwezenlijken. Het is nu afwachten wat de toekomst voor Huijsen in petto heeft, maar één ding is zeker: hij heeft bewezen dat hij klaar is om op het hoogste niveau te spelen.