Steijn blijft waarschijnlijk Ajax-trainer na nederlaag in Utrecht: ‘Maar je weet het nooit’

De Nederlandse voetbalwereld staat op zijn kop na de verrassende nederlaag van Ajax tegen FC Utrecht. De Amsterdammers verloren met 0-2, waardoor de kans op het kampioenschap verder verminderde. Hoewel de fans van Ajax teleurgesteld zijn, lijkt het erop dat trainer Erik ten Hag nog steeds de steun van de club heeft.

Ten Hag heeft al een aantal grote successen geboekt met Ajax, waaronder het winnen van de KNVB beker en het bereiken van de halve finale van de Champions League. Hoewel de resultaten dit seizoen niet zo goed zijn, lijkt Ten Hag nog steeds de steun van de club te hebben.

Hoewel er veel geruchten zijn over een mogelijke vervanging van Ten Hag, lijkt het erop dat hij nog steeds de voorkeur heeft bij de club. De technisch directeur Marc Overmars liet weten dat Ten Hag waarschijnlijk nog steeds de trainer zal blijven na de nederlaag tegen FC Utrecht. “Het is moeilijk om te zeggen wat er gaat gebeuren, maar ik denk dat Erik Ten Hag waarschijnlijk nog steeds de trainer zal blijven,” zei hij.

Hoewel Ten Hag waarschijnlijk nog steeds de trainer van Ajax zal blijven, is er nog steeds een kans dat hij vervangen kan worden. De technisch directeur liet weten dat je nooit weet wat er gaat gebeuren. “Je weet het nooit,” zei hij.