Bergwijn begrijpt de frustratie van Ajax-fans: 'Ik sta hier weer met een klotegevoel'

Bergwijn begrijpt de frustratie van Ajax-fans: ‘Ik sta hier weer met een klotegevoel’

Ajax-aanvaller Steven Bergwijn begrijpt de frustratie van de fans na de nederlaag tegen Feyenoord. “Ik sta hier weer met een klotegevoel”, zei hij na afloop van de wedstrijd.

De wedstrijd eindigde in een 2-1 nederlaag voor Ajax. Bergwijn was een van de betere spelers op het veld, maar kon de nederlaag niet voorkomen. “We hebben alles gegeven, maar het was helaas niet genoeg”, zei hij na afloop.

Bergwijn begrijpt de frustratie van de Ajax-fans. “Ik weet hoe belangrijk het voor onze fans is om te winnen. We willen hen ook altijd laten zien dat we er alles aan doen om te winnen. Maar helaas was het vandaag niet genoeg.”

De aanvaller benadrukte dat Ajax er alles aan doet om de volgende wedstrijd te winnen. “We gaan er alles aan doen om de volgende wedstrijd te winnen. We moeten er hard voor werken en blijven geloven in onszelf.”

Bergwijn is ervan overtuigd dat Ajax de komende wedstrijden weer beter zal spelen. “We zullen er alles aan doen om weer beter te spelen en de volgende wedstrijd te winnen. We moeten gewoon blijven geloven in onszelf.”