Ajax slaat negatief clubrecord met achtste opeenvolgende wedstrijd zonder overwinning

Ajax slaat negatief clubrecord met achtste opeenvolgende wedstrijd zonder overwinning

Ajax heeft een negatief clubrecord neergezet door acht opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning. De laatste overwinning was op 8 februari tegen VVV-Venlo. Sindsdien heeft Ajax vier keer gelijkgespeeld en vier keer verloren.

Deze reeks zonder overwinning is het slechtste resultaat sinds december 2015, toen Ajax ook acht wedstrijden zonder overwinning speelde. Toen werd de reeks afgesloten met een overwinning tegen FC Groningen.

De laatste wedstrijd van Ajax was tegen Feyenoord, waar ze met 1-0 verloren. Deze nederlaag was een grote teleurstelling voor de fans, die hoopten dat de reeks zou worden doorbroken.

De prestaties van Ajax zijn de afgelopen weken sterk achteruit gegaan. De ploeg heeft moeite om te scoren en heeft veel moeite om te winnen. Ook het verdedigingsspel is achteruit gegaan, waardoor ze meer doelpunten tegen krijgen dan voorheen.

De fans zijn zeer teleurgesteld in de prestaties van Ajax en hopen dat de ploeg snel weer op het juiste spoor komt. Er wordt van de spelers verwacht dat ze hun best doen om de reeks zonder overwinning zo snel mogelijk te doorbreken. Als dat niet lukt, zal Ajax een moeilijke tijd tegemoet gaan.