Politie zoekt naar 24-jarige moordverdachte in Doetinchemse wijk

Politie zoekt naar 24-jarige moordverdachte in Doetinchemse wijk

De politie in Doetinchem is op zoek naar een 24-jarige man die verdacht wordt van moord. De verdachte is afkomstig uit de wijk van Doetinchem.

De politie heeft een opsporingsbericht uitgegeven met een foto van de verdachte. De verdachte wordt beschreven als een man van 24 jaar oud, 1,80 meter lang, met een normaal postuur en donkerbruin haar. Hij draagt meestal een zwarte jas en een spijkerbroek.

De politie is op zoek naar de verdachte in verband met de moord op een vrouw in Doetinchem. De politie heeft geen verdere informatie vrijgegeven over de moord, maar heeft iedereen gevraagd om uit te kijken naar de verdachte.

Mensen die informatie hebben over de verdachte of die hem hebben gezien worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. Iedereen wordt gevraagd om de verdachte niet aan te spreken of te benaderen, maar om direct contact op te nemen met de politie als hij wordt gezien.

De politie in Doetinchem is druk bezig met het opsporen van de verdachte en vraagt iedereen om hun hulp bij het oplossen van deze zaak.