Inter wint met hulp van Dumfries, Real verliest punten bij terugkeer van Ramos

Inter wint met hulp van Dumfries, Real verliest punten bij terugkeer van Ramos

Real Madrid heeft de afgelopen week een verrassende nederlaag geleden in La Liga. Het team verloor punten na de terugkeer van hun sterspeler Sergio Ramos. Hoewel Ramos een belangrijke speler is voor Real Madrid, was het Inter dat deze keer de overwinning behaalde.

Inter Milan had de steun van een andere sterspeler, Daniel Dumfries, die de winnende goal scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd. Deze goal gaf Inter de overwinning met 1-0.

Het was een emotionele wedstrijd voor beide teams, omdat het de eerste wedstrijd was na de terugkeer van Ramos. Ramos had een lange blessure gehad, waardoor hij enkele maanden niet had kunnen spelen. Hoewel hij zijn best deed om Real Madrid te helpen, kon hij niet voorkomen dat Inter de overwinning behaalde.

Deze nederlaag is een grote teleurstelling voor Real Madrid, maar het team zal zich moeten herpakken om in de toekomst betere resultaten te behalen. Inter Milan heeft laten zien dat ze een sterke concurrent zijn in La Liga en dat ze klaar zijn om te strijden voor de titel.