90-jarige Zendeling Jaap brengt Kerkgeschiedenis van Kameroen in kaart

90-jarige Zendeling Jaap brengt Kerkgeschiedenis van Kameroen in kaart

90-jarige Zendeling Jaap brengt Kerkgeschiedenis van Kameroen in kaart

De 90-jarige Nederlandse zendeling Jaap van der Meer heeft een uniek project opgezet om de kerkgeschiedenis van Kameroen in kaart te brengen. Hij heeft al meer dan vijftig jaar ervaring als zendeling in Kameroen en is vastbesloten om de geschiedenis van de kerk in Kameroen te documenteren.

Jaap begon zijn project in 2019 toen hij een team samenstelde om de kerkgeschiedenis van Kameroen te verzamelen. Het team bestaat uit lokale historici, missionarissen, kerkleiders en andere experts die een diepgaande kennis hebben van de kerkgeschiedenis van Kameroen. Ze hebben een gedetailleerd onderzoek gedaan naar de verschillende kerken en hun geschiedenis.

Het team heeft veel informatie verzameld over de verschillende kerken en hun geschiedenis. Ze hebben ook veel documenten en archieven geïnventariseerd die informatie bevatten over de kerkgeschiedenis van Kameroen. Deze informatie is nu beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in de kerkgeschiedenis van Kameroen.

Het team van Jaap heeft ook een website ontwikkeld waarop mensen informatie kunnen vinden over de verschillende kerken en hun geschiedenis. De website bevat ook foto’s, video’s en andere media die informatie bevatten over de kerkgeschiedenis van Kameroen.

Het project van Jaap is een unieke manier om de kerkgeschiedenis van Kameroen te documenteren en te bewaren voor toekomstige generaties. Het is een belangrijk werk dat Jaap doet om de geschiedenis van Kameroen te bewaren en te delen met anderen.