6ix9ine, de rapper, gearresteerd voor mishandeling van meerdere personen

6ix9ine, de Amerikaanse rapper, is vorige week gearresteerd voor mishandeling van meerdere personen. De rapper, wiens echte naam Daniel Hernandez is, is bekend om zijn controversiële muziek en gedrag.

Volgens de politie heeft Hernandez meerdere personen mishandeld in een restaurant in Brooklyn. De politie heeft ook bevestigd dat er een wapen bij de rapper is gevonden.

Hernandez is al eerder veroordeeld voor mishandeling. In 2015 werd hij veroordeeld voor het filmen van een seksueel misbruik van een minderjarige. Ook werd hij veroordeeld voor het bedreigen van een andere rapper.

De arrestatie van Hernandez komt op een slecht moment voor de rapper. Zijn nieuwe album, ‘Dummy Boy’, was net uitgebracht toen hij werd gearresteerd. Het album is nu uitgesteld totdat de rechtszaak is afgerond.

Hernandez’ advocaat heeft verklaard dat de rapper onschuldig is en dat hij niet betrokken was bij de mishandeling. De advocaat zei ook dat Hernandez’ wapen legaal was en dat hij het alleen had om zichzelf te beschermen.

Hoewel Hernandez onschuldig is totdat het tegendeel bewezen is, kan deze arrestatie grote gevolgen hebben voor zijn carrière. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij een lange gevangenisstraf tegemoet zien.

Het is nog onduidelijk wat de uitkomst van de rechtszaak zal zijn, maar het is duidelijk dat Hernandez’ toekomst in de muziekindustrie in gevaar is. Laten we hopen dat hij schuldig wordt bevonden en dat hij leert van zijn fouten.