'400 meter-finale binnen bereik voor Klaver: 'Ik heb genoten van mijn race'

‘400 meter-finale binnen bereik voor Klaver: ‘Ik heb genoten van mijn race’

Klaver heeft de 400 meter-finale binnen bereik. De atleet uit Nederland heeft zich geplaatst voor de finale van deze afstand op het WK Atletiek in Doha. Na afloop van de halve finale was Klaver duidelijk tevreden. “Ik heb genoten van mijn race”, vertelde hij aan de pers.

Klaver kwam als tweede over de finish in zijn halve finale, waardoor hij zich direct plaatste voor de finale. Hij liep een tijd van 45,58 seconden, wat 0,02 seconden boven zijn persoonlijk record lag. “Ik had meer verwacht, maar ik ben blij dat ik me heb geplaatst voor de finale”, vertelde Klaver na afloop.

Klaver is een van de favorieten voor de finale. Hij is al eerder wereldkampioen geworden op de 400 meter en heeft dit jaar al een aantal goede prestaties neergezet. Hij is er klaar voor om zijn titel te verdedigen en is er klaar voor om zijn persoonlijk record te verbeteren.

Klaver is niet de enige Nederlander die meedoet aan de 400 meter-finale. Ook Femke Bol en Churandy Martina hebben zich geplaatst voor de finale. Beide atleten hebben een goede prestatie neergezet in hun halve finale en zijn er klaar voor om hun beste beentje voor te zetten in de finale.

De 400 meter-finale wordt morgenavond verreden. Klaver, Bol en Martina zullen hun beste beentje voorzetten om een goed resultaat te behalen. We wensen hen veel succes toe!